Снимка: Outnow.ch
fallback

Мъжете винаги са подозрителни към жените. И как няма да са – те толкова трудно разчитат нашите сигнали, трудно разбират думите ни и не проумяват женския ни свят.

Но това не е болка за умиране, защото ако беше иначе, нещата щяха да са далече по-скучни!
За какво мъжете си мислят, че ги лъжем... постоянно!

С колко сме спали

Момчета, разберете един път завинаги, че не всяка жена има какво да крие и от какво да се притеснява. Бройката в крайна сметка не е най-важното нещо. Спрете да подпитвате и любопитствате. Мислете за мига като за единствен!
А и ако има за какво да ви лъже нежната ви половинка, то определено бройката не влиза в това число. Завишаването й е мъжки приоритет.

Че мъжката ревност ни пречи

Много мъже се държат собственически спрямо техните половинки. Когато нещата започнат да придобиват задушаващи размери, жените признават на половинките си, че силната ревност ги кара да се чувстват зле.
Проблемът идва, когато мъжете се държат сякаш не вярват в това. Много от тях смятат, че жените всъщност нямат нищо против да бъдат ревнувани, защото така се чувстват по-желани и обичани.

Истината, момчета, е че никоя жена не обича да бъде прекалено притискана и твърде притежавана.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Лайм

преди 8 години

До ---Съжалявам за това, че са те обиждали и са те наричали с лоши имена. Това не говори добре за този който изрича такива неща бил той мъж или жена. Видно е, че това те е травматизирало но не бива да слагаш всички мъже под общ знаменател и да ги обиждаш на свой ред безкритично. Не можеш да виниш мъжете като цяло и да смяташ, че с това оправдаваш всичките си лоши постъпки и обидно поведение. Освен това да обиждаш простака е все едно да плашиш кучето със салам, полза никаква.

31

----------------

преди 8 години

Това, че съм била груба към простаци не ме прави неЖена, но това са неща, които могат да бъдат видяни от мъже, които умеят да чуват, да слушат, да питат, да отговарят, да ВИЖДАТ! Който не може да ходи да си го самонач?ка! И ако това ме прави себична к?чка, нека съм такава! Не може да си даваш сърцето, душата, тялото, времето, парите, живота за мъжеподобни мършляци! Няма как да се получи! Някои Жени ЗНАЯТ ЗАЩО!

30

Лайм

преди 8 години

До Анонимен 34Не съм последна инстанция, нито недай Боже да се сравнявам с Божия Промисъл, но имам информирано мнение което изразявам и което се базира на справедливостта и на това което е редно а не на личния интерес.Щом ти е смешно, смей се на воля. Приятен смях. На мен никак не ми е смешно като гледам какво се прави с България и българския народ.

fallback