Снимка: photl.com

Ева Кулева е професионален лайф коуч, като основните тренинги, които провежда са „Привлечи своя идеален партньор“ и „Създай щастлива връзка“, както и корпоративни на тема „Управление на времето и енергията“.

Също така, читателите на Az-jenata.bg имат възможността да задават своите въпроси свързани с любовта и взаимоотношенията към Ева в рубриката, която тя води в сайта, а именно „Какво те мъчи в любовта?“.

Предпразнично и настроени за много любов, екипът ни се срещна с Ева, за да я попитаме как да имаме едни незабравими празници с любимия човек или какво да правим, ако все още не сме открили своята половинка.

Kазват, че двойките се разделят по-често около празници. Така ли е и защо?

Не знам дали е така, но мога да предположа какви са някои от причините. Коледа се смята за семеен празник, по медиите се говори за любов, разбирателство и семеен уют. И когато това липсва в живота и връзката, именно по тези празници хората се чувстват особено тъжни и потиснати. И решават да прекратят отношенията, които не ги удовлетворяват.

Какви са предимствата на това да нямаш половинка на празниците и какво да правим на Коледа и Нова година, ако нямаме партньор до себе си?

Празниците са прекрасна възможност да се отпуснем, да се успокоим и да се погрижим за себе си, както и да се запознаем с нови хора и да възстановим контакти с приятели, за които не сме намирали време през годината.

Какво би посъветвала двойките, които искат да имат едни незабравими празници?

Да прекарат време насаме с партньора си, само двамата. Да си направят равносметка какво са постигнали през годината и да споделят с партньора си своите успехи и тревоги. Да изразят любовта си към него и да му благодарят, че е до тях, че ги подкрепя и обогатява живота им.

 Останалата част от интервюто може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase