Снимка: Outnow.ch
fallback

Всички двойки се карат. Няма как да се избегне този неприятен момент. Дори в най-хармоничните съжителства се прокрадва тъмната страна на скандала. Някои си крещят, други спорят, трети се сърдят.

Под каквато и форма да присъства неразбирателството, то е налице. Има няколко причини, поради които почти всички двойки се карат. Няма как да отречете, че и на вас ви се е случвало поне веднъж!
 
Не правим достатъчно секс!
 
Много двойки се влияят от общоутвърденото мнение, че всяка двойка трябва да прави секс редовно поне по няколко пъти седмично. Когато това не се случи по една или друга причина започват да се прокрадват лоши мисли: „Не се обичаме вече“, „Нещата не са такива, каквито бяха в началото“, „Връзката ни е изчерпана“, „Вероятно той/тя ми изневерява“.
 
Как да се справите с този проблем?
 
Поговорете! Комуникацията е най-добрият съветник в този случай. Разберете какви са причините за по-редките ви интимни срещи, ако изобщо са по-редки. Много често хората се влияят от чуждия опит и мнение като по този начин пренебрегват какво всъщност те харесват и от какво имат нужда.
 
Ако се абстрахирате от социалния натиск може и да осъзнаете, че всъщност не правите по-малко секс, а само така си мислите.
 
Остави го тоя телефон!
 
Колко пъти сте чували това от гаджето си? А колко пъти вие самите сте изричали тази фраза? Същото важи и за компютъра. Много често се зомбираме пред него без да си даваме сметка, че по този начин обиждаме и пренебрегваме партньора си.
 
40-часова работна седмица и 24-часово вглеждане в телефона 7 дни в седмицата! Истинско безумие като се има предвид колко приятни занимания могат да се измислят, особено при наличие на желание.
 
Не ми помагаш достатъчно в домакинството!
 
Това е един от най-често срещаните поводи за неразбирателства във връзката. Обикновено в тези случаи жените са в по-лошата позиция. Цялата тежест на чистенето и подредбата на дома се падат на дамите по неволя.
 
Останалите поводи за караници във връзката вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

a3

преди 8 години

Колкото повече, ги спазвате женските правила, толкова повече ти се качват на главата и те считат за мухлю.

2

Сузи

преди 8 години

Всичко изброено до тук е вярно.нямам какво да добавя май.

1

И още

преди 8 години

5. "Писна ми от твоите приятели/приятелки!"6. "Писна ми от ***! Непрекъснато ни се меси! Непрекъснато ми прави забележки! Ти я слушаш за всичко!"

fallback