Снимка: freeimages.com
fallback

Замисляли ли сте се защо приятелят ви избира точно определен вид презервативи? Всеки мъж има своите предпочитания и те са обвързани с неговата личност.

Какъв характер носи вашият приятел можете да разберете според това какви кондоми предпочита!

Флуоресциращи кондоми

Или приятелят ви има погрешни схващания за женската анатомия, или е имал неприятен опит в миналото, свързан с болезнени травми по време на полов акт. Вероятно той иска да вижда добре пениса си в тъмното, за да е наясно какво предстои.

Презервативи с различни вкусове

Ако предпочита обикновен презерватив с вкус на ягоди, той е много открит човек. Ако предпочита бананов вкус, той притежава страхотно чувство за хумор. Шоколадовият вкус подсказва, че той е истински прелъстител. Кондомите с вкус на бекон говорят за твърда лъмбърсексуалност.

 Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

бай маган

преди 8 години

Абе забелязали ли сте, че тва куче което е написало статията винаги ги пише в тоя стил?

21

Жена

преди 8 години

до 28Не е важно какви символи използваш. Важно е какво пишеш. Все едно някой да ми каже,че от две жени нарисувани на картинка русата е по-интелигентна от чернокосата. Не съм "много интелигентен",а доста интелигентна. Така,че много държа, когато някой лаик се опитва да ме имитира,за да се опита да заблуди някого или да ми привлече вниманието, поне да използва правилно думите. Какво пише няма значение, защото си личи,че не съм аз. Не може да се доближи до мисловния ми потенциал по никакъв начин.

20

Анонимен

преди 8 години

32, ти като си много интелигентен защо пишеш на латиница? Интелигентните хора на латиница ли пишат?

fallback