Снимка: outnow.ch
fallback

Жените обичат секса. Всъщност някои жени си мислят за секс точно колкото, ако не и повече, от партньорите си от противоположния пол.

Те фантазират постоянно и продължително, като тези мечти могат да обхванат широк спектър на сексуални предпочитания, но почти винаги включват 5 определени вагинални и анални секс пози, които са им любими.

Популярността на тези пози се дължи на няколко причини, като най-основната е, че представляват перфектен баланс между ниво на сложност, авантюристичност и удоволствие.

С други думи, на жените им харесват, защото с минимум усилия се постига максимум удоволствие. Това разбира се не означава, че жените не харесват и други по-сложни упражнения, защото всяка дама е съгласна на малко секс акробатика от време на време, особено ако партньорът си заслужава.

Ако искате да постигнете гарантиран успех обаче и не ви се рискува, това са позите за постигане на максимален резултат.

Задна прашка

Може и да ви звучи изненадващо, че "кучешката" позиция е тук, ала всъщност жените я обожават. Имайте предвид, че в случая не става въпрос за позата от всеки средностатистически порно филм, а за нещо по-интимно и по задоволяващо. Да, жените обичат да ги навеждат напред и да бъдат обладавани отзад, но още повече обичат, когато и мъжът се навежда с тях и плъзга ръка между бедрата им, заигравайки се с клитора. Също така намират за особено секси момента, в който ги изправяте на колене, докато продължавате с дълбоките си тласъци.

Съвет: Когато се навеждате напред, нежно захапете дамата по рамото, тъй като тази зона е много чувствителна и много жени харесват да бъдат целувани там.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

dimitar

преди 8 години

porq gi kat ribi palnq gi kat agnita i gijasam w jaluzitu pitonq e 25santa

33

до жена

преди 8 години

неделята му е почивен ден на нашия герой , защото излизат резултатите от мачовете и стои и тръпне пред радиоточката

32

Минко 74 г. ерген

преди 8 години

Любима ми е селската поза.Това е всяка една поза при която жената може да прави селска салата.

fallback