Снимка: freeimages.com

Какво определя щастието ни в любовта? Дали е съдбата, характерът ни, а може би зодиакалният знак, под който сме родени. Според астролози зодията влияе на всеки аспект от нашия живот, включително и на любовта и брака ни.
И ако има такива, които са истински късметлии и Купидон често ги посещава, то има и представители на зодиакалните знаци, които често са самотни в любовта.

Близнаци

Един от най-интересните зодиакални знаци е първи в списъка със самотните в любовта. Представителите на тази зодия са очарователни. Те винаги знаят как да привлекат вниманието на противоположния пол. Обичат да флиртуват, а влюбят ли се, може да е за цял живот. Обичат да правят комплименти, но и да получават.

Като колоритни личности те биха се впечатлили от партньор, който да ги вдъхновява по някакъв начин или да буди в тях възхищение. В любовта винаги са водени от своите емоции и чувства и нерядко се насочват към партньори, които имат връзка или вече са встъпили в брак. Това съвсем не отказва влюбения Близнак от идеята да продължи с опитите да получи любов, която не съществува.

Той или тя са готови да страдат, но не и да се откажат от идеята, че обстоятелствата могат да се променят в тяхна полза. Емоциите им, които ги карат да летят в облаците и да гледат през розови очила, ги подвеждат да се влюбят силно в личност, която по някаква причина не е достъпна за тях. Приемат че времето, търпението и емоциите, които ще жертват ще им донесат щастие.

Уви, когато това не се случи, те са в състояние да агонизират дълго време, в което не биха могли да отдадат сърцето си на друг. Ето защо родените под знака на Близнаци често са самотни в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase