Снимка: Outnow.ch
fallback

Господа, колко често се замисляте защо партньорката ви стене по време на секс? Дали е само защото успявате да я задоволите сексуално или има и други причини? Следващите редове ще ви разкрият малко повече за женските стенания.

За да насочат партньора си в правилната посока

Женските стенания по време на полов акт или любовната игра имат специално значение. Понякога дамите споделят какво им харесва и какво не, а в други моменти емоциите насочват половинките им там, където искат те да достигнат. Много по-лесно е чрез възбудата си да покажат на партньора какво им допада, къде да наблегне и кои техни точки да стимулира.

За тяхно удоволствие

Стенанията карат жените да се чувстват добре. Това може да увеличи допълнително тяхната възбуда. В известен смисъл стенанията в спалнята са един малък женски трик, който увеличава удоволствието, но и възможността от достигането на множествен оргазъм, ако едновременно с това стимулират и най-горещите си точки.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

Abe moje li da pishete takiva tapi statii?!

19

Анонимен

преди 8 години

ами от зад си боли как няма да стене

18

Алекс

преди 8 години

Галене на мъжкото его, нормално. :)Интересното е че дори рационалната част на мозъка да го разбира, егото няма емоционална защита срещу подобно ласкателство. Готино е не мога да отрека. :)

fallback