Снимка: Outnow.ch

Кунилингусът е част от сексуалната игра. Също както перфектното фелацио, така и оралното задоволяване на жената има своите специфики. За някои представители на силния пол това е просто акт, в който с две-три движения на езика, устните или ръцете задоволяваш партньорката си.

Дали този начин на разбиране на оралните ласки и действие ги прави добри в кунилингуса? Не! Защото оралното задоволяване е връх в интимността и не бива да бъде претупвано. За да бъдете наистина добри в играта с езика, споделяме няколко стъпки, които да следвате.

Овлажняване и вкус

Много мъже имат предварителна негативна нагласа за вкуса и мириса на гениталиите на своята партньорка. Ако имате някакви притеснения, може заедно да си вземете душ или вана. Също така пътят към перфектния кунилингус е бавен и дълъг и той може да започне с масаж на цялото тяло. За да направите изживяването още по-приятно, може да включите в любовната игра масаж и ароматни масла или лубриканти със свеж мирис.

Бъдете откриватели

По време на кунилингус мъжете отделят по-голяма част от вниманието си на стимулацията на клитора. Но всяка жена е различна и не забравяйте, че вашата партньорка може да има и други горещи точки, които при стимулация да я възбудят. И тук използвайте ръцете си, за да докоснете не само клитора й, но и срамните устни, перинеума и ануса. Бъдете внимателни и въпреки своята възбуда, действайте бавно и нежно. 

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase