Снимка: Outnow.ch
fallback

Отегчението от секса е по-лошо от липсата на такъв. Колко често ви се е случвало да не изпитвате нужда и страст да правите любов с партньора си? Има някои неща, които пречат на интимността и правят секса отегчителен за половинката ви. Вижте някои от тях.

Външен вид

Кога бе последният път, в който бяхте предизвикателна в спалнята? Памучните пижами са меки и удобни за сън, но когато сте настроени любовно, трябва да излъчвате секс. Не забравяйте, че желанието за страсти на мъжете винаги е провокирано от образите, които виждат.

Ето защо от време на време те се нуждаят от повече цвят, контраст, дантели, горещи цветове, аромати. В противен случай рутината бързо ще ги отегчи, а това като цяло ще се отрази не само на честотата, но и на качеството на секса.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Минко 47 г. ерген

преди 8 години

При бат ви Минко мандолината не спира да свири. Каква симфония само - питайте съседите. Загасят телевизорите с турски сериали и слушат музика.

12

hmm

преди 8 години

Бе з да чета коментарите сами по себе си само влязох да сложа по едно минусче на всеки пост на дъртия необразован минко (умишлено с малка буква), който никога не е имал възможност да се наслади на истинска жена а само с празноглави....

11

Анонимен

преди 8 години

Абе вземете вече напишете 100 неща,които отегчават ЖЕНАТА в секса..стига с тия мъже,да не сме им секс робини,ние имаме нужда от интересни мъже до себе си,а не такива със салатката,ракията ,бирата,корема и т.н.аман от какво си искали мъжете,да си искат каквото щът,и ние искаме много неща

fallback