Снимка: Outnow.ch
fallback

Разделите са трудни, особено ако вие сте зарязаната половина. Искате отговори, искате отмъщение, искате много неща, които в крайна сметка ви карат да изглеждате слаба и уязвима.

За да избегнете това, направете някои неща, с които не само да покажете, че сте по-силна от всякога, но и да преодолеете по-лесно раздялата и факта, че сте зарязана.

Направете така, че да ви види щастлива

Публикувайте свои снимки, на които сте усмихната, весела и сред приятна компания. Така бившият ви ще види, че не е нанесъл никаква емоционална вреда на личността ви. Това е една своеобразна спечелена битка за вас.

Сменете визията си

За да подчертаете колко добре се чувствате не само пред околните, но и пред себе си, променете нещо във външния си вид. Ако не сте готова на радикална промяна, смяна в някой от акцентите също е вариант за повдигане на самочувствието.

Купете си нови дрехи, направете си прическа, сменете цвета – всичко, което би ви накарало да се чувствате добре. Виждайки колко добре изглеждате, той ще се зачуди как е могъл да скъса с вас!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

анонимен

преди 8 години

Точно хиленето по снимки, новите тоалети и прически издават колко е наранена една жена.Просто трябва да се подмине спокойно недоразумението с този мъж и да не му се обръща внимание, освен изводите за себе си.

12

Жена

преди 8 години

до 21Не си "губи времето" да ми отговаряш тогава. Ако отговаряш на мой коментар естествено, защото както винаги не пишеш към кого се обръщаш, тоест на кой коментар отговаряш. Когато не пишеш на кой коментар отговаряш, драга моя или драги мой, коментарът ти се превръща в абсолютна безсмислица и диалогът е неадекватен и никакъв.Съветвам те, когато коментираш нещо тук, да посочваш към кого се обръщаш. Ако не се обръщаш към никого, това значи, че пишеш на ВСЕКИ, който те прочете.

11

Жена

преди 8 години

ето затова иде реч. Като псувам *диоти го правя, защото знам на какво са способни! И ако следващата е по-глупавичка, по-слаба, по-примирена, по-необичана, по-толерантна и търпи подобни изцепки, аз съм длъжна да го кажа, напиша, изразя по някакъв начин. Както искат да го възприемат. Това е все едно да претрепваш жена си от физически бой, тя да се оттърве от теб и да не предупреди следващата. Някои жени явно могат да носят на физически и психически тормоз. Наричат го "обич до гроб". Нейният...

fallback