Снимка: сп. Complex
fallback

Според някои, хората се делят на силни и слаби. Животът е доказал, че успяват силните – тези, които успяват да устоят на проблемите, не губят дух и преминават през бурите, които им поднася съдбата. В крайна сметка – всички хора имат своите житейски падения, но по-важното е дали и как успяват да се справят с тях.

Вероятно вие самите знаете в коя група попадате – дали сте от силните или от слабите. Ако пък имате някакви колебания, прочетете кои са характеристиките на силните хора:

Те не молят за внимание

Силните хора не чувстват необходимост да молят за вниманието на околните. В повечето случаи го получават, но дори и понякога да ги игнорират – това не ги кара да губят увереност в себе си.

Те не позволяват на другите да ги "сразят"

Силните хора са и емоционално стабилни, което означава, че много трудно могат да се поддадат на лоши влияния. Те знаят на какво са способни и каква е тяхната стойност, ето защо трудно някой може да ги „срази“.

Те не таят злоба

Тъй като са наясно, че подобно негативно чувство е разрушително за самите тях. Те осъзнават своите успехи и гонят целите си, без да завиждат и да таят злоба към другите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Не,не позна.За разлика от вас всекидневно се срещам с много хора и съм с убеждението,че на повечето им има нещо.Нещо в главата което не е добре.А вие явно срещате само психиатри и санитари.И разни измислени персонажи на съзнанието.То хубаво ама има и реален свят.Така или иначе сте извън него ;)Шегувам се може би е обратното...

4

Phill

преди 8 години

До АнонименKO?

3

Анонимен

преди 8 години

silnite hora-mama i tati imat pari i si gledat kefa

fallback