Снимка: Outnow.ch
fallback

Изневярата е един от най-големите и непростими грехове във връзката. Много малко хора биха преглътнали такава обида.

Мъжете имат "по-слаб ангел" или поне такава слава им се носи. Нещата, които биха ги подтикнали към изневяра са всеизвестни – похотливост, скука във връзката, разногласия, водещи след себе си скандали, финансови проблеми, липса на внимание и още куп причини.

Но какво би могло да намали желанието на половинката ви да ви изневери? Има няколко неща, които помагат в тази посока.

1. Ако приятелите му не изневеряват

Често примерът на околните се явява солидна причина за изневяра. Ако мъжката компания, в която е обграден, непрестанно се хвали със завоеванията си, нормално е да иска и той да се похвали с постижение в прелюбодейството.

Ако обаче приятелите му не са такива, примерът в тази посока ще е положителен.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

xaaxo

преди 8 години

Няма мъже няма жени всички кръшкат в страни. От това вече що за човек си зависи и какви са ти вижданията зависи дали ще го направиш или не.

9

Анонимен

преди 8 години

Абе в изневярата има ВЯРА, има и изне...

8

АБВ

преди 8 години

МИхаела - Илияна, или каквото и да е истинското ти име, през лятото си починах от твоите задълбочени "статии". Не, че ще ги чета и сега, просто реших да проверя дали все още пишеш толкова интересни неща. Разбрах, че още е така и затова ще пускам по някой коментар самона изключително "интересните ти статии", такива като например:- статиите ти за " миризмата на скротума", за "видовете оргазми на жените" и много други подобни дадълбочени публикации.

fallback