Снимка: Reuters
fallback

Сексът е магия и експлозия от усещания. Любовната игра като част от него може да бъде такава, каквато поискате. След перфектното орално задоволяване, искате ли да накарате партньора да гледа на вас като на магьосница в любовта?

Тогава му осигурете незабравимо удоволствие, използвайки движенията и докосванията на вашите ръце. Споделяме няколко стъпки за това как да еякулирате партньора си с ръце.

Направете усещането приятно

На първо място е важно да помислите за усещането, което ще оставите в партньора си. В любовната игра никога не бива да бързате и всеки детайл е от значение. Затова не забравяйте да навлажните добре пениса, защото от енергичното триене може да нараните кожата.

Използвайте лубрикант на водна основа или ако още повече искате да възбудите половинката си, използвайте слюнката си. Повече гладкост за по-равномерни и енергични движения.

Изберете подходяща поза

В моментите, в които сте решили да задоволите партньора си с ръце, позата също е от голямо значение, за да се чувствате и двамата комфортно. Може да легнете на една страна, да го възседнете, обгръщайки с бедра коленете му или вие да сте клекнала, а партньорът ви да е изправен властно пред вас. Каквато й поза да изберете, осигурете си достатъчно място за ръцете, които да движите свободно.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Жена

преди 8 години

Вече приземена се чудя 24 искаш да напиша нещо по темата за задоволяването на партньора с ръце ли? Това е най-лесната част. Сърцето незадоволено ли остава... все тая с кой израстък или дупка задоволяваш безсърдечният, който е дошъл точно за това - за да бъде израстъко-дупково задоволен.А иначе ...любовта..все по-често е замествана с последното и толкова често им се случва на хорицата, че нито ги еня, нито знаят, нито помнят, нито искат да бъдат ..задоволявани по друг начин освен телесен.

19

Jena

преди 8 години

Do 24,Smiah, pia bialo vino ot butilka, igraeiki horo v edin avtobus na avtomagistrala Trakia. :)

18

Доктор Хаус

преди 8 години

И да не забравите да си изрежете ноктите, ей! Много е важно!

fallback