Снимка; Vogue
fallback

В почти всеки материал, даващ съвети как да разнообразите сексуалния си живот и да подсилите желанието за ласки на половинката ви, се казва, че трябва да говорите "мръснишки“. Много жени смятат това за нелепо, вулгарно и категорично отказват да го правят дори в спалнята, но може би причината е, че досега не разбираха ясно смисъла на тази „игра на думи“.

Истината е, че мъжете изпитват потребност да ви виждат в една по-различна светлина, която се отразява благотворно и на тяхното собствено представяне в леглото.

Причините:

1. Възбужда ги, защото виждат различното ви АЗ. В ежедневието си, вероятно се държите като „дама“ – културна, сдържана, премерена и когато в спалнята отворите палавата си уста, той е приятно изненадан, шокиран и объркан, което автоматично го възбужда повече.

2. Той се чувства като секс бог. Много от палавите приказки в леглото звучат като комплименти за него, а и му подсказват, че вие се наслаждавате на всичко, което прави и сте готови да изпълните и най-големите му фантазии, което го мотивира да бъде креативен и да се раздава.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Жена

преди 8 години

Зрелите мъже знаят какво искат.И ако един зрял мъж не иска мен, той знае как да дойде, да ми погледне в очите и да ми каже: "Не те обичам. Не те искам."Случвало ми се е, аз съм го правила също, затова не мога да приема инфантилни поведения на човек, който ме обижда, изчезва като мишка, а е твърдял, че има някакви чувства към мен.Причините за такова поведение са няколко: страх от реакцията на жената; не може да го каже, защото би излъгал; лъгал е за чувствата и затова не му пука. Това е.

31

Жена

преди 8 години

А по повод на това: "Ти коя беше?" един, преди време така се обърна към мен след като няколко месеца играх ролята на разсейваща скуката му, а той си играеше на мъжественост.Затова е хубаво да попиташ за намеренията на хората предварително. Не, че не могат да се променят, но е изключително важно да знаеш какво са ти казали и как се гънат и гърчат, когато в последствие не успяват да излязат от ситуацията с чест. Пък и си позволи да ме обижда този, няколко пъти... За какво иде реч!?

30

Жена

преди 8 години

"Не искам винаги и във всичко да търси висшия разум и замисъл."Разбирам. За съжаление и този път се опитах да намеря висшия разум и замисъл в думите ти, но щом казваш, че го няма там, ще спра с търсенето и просто ще те подмина. Не харесвам хора, на които им е скучно. Ще дойде някой и ще ми каже, че му било скучно и аз ще трябва да направя нещо, че да премахна скуката? От какъв зор?! Скуката е усещане на ленивите умове, които ги мързи и са си опротивели толкова вече, че сами себе си не понасят.

fallback