Снимка; Instagram
fallback

Младоженците Ники Рийд и Иън Сомърхолдър са една от най-пленителните двойки в Холивуд. И двамата са красиви и успешни, млади и чаровни, имат и сходни интереси.

Интересното е, че и двамата пробиха в шоубизнеса с роли на вампири - тя в сагата "Здрач", а той със сериала "Дневниците на вампира".

Другото, което ги сближава, е, че и двамата са супер активни в социалните мрежи и редовно публикуват постове в Twitter и Instagram, като така държат феновете си в течение за живота си, рекламират благотворителните си каузи и документират развитието на отношенията си.

Вижте 10 неща, които можем да научим от тяхната любов за това на какво се крепи успешната връзка:

1. Любовта се крепи на приятелство. Ники и Иън се познават от няколко години, но преди тя беше омъжена за музиканта Пол Макдоналд, а Иън имаше връзка с Нина Добрев. В момента, в който и двамата прекратиха предишните си връзки, те решиха да дадат шанс на искрата и привличането помежду си.

2. Те си правят мили жестове. Двамата са много романтични и непрекъснато се изненадват приятно или си правят комплименти, включително и чрез социалните мрежи. Сватбата им през април т.г. и годежът им по Коледа също бяха много романтични и специални.

3. Те прекарват цялото си свободно време заедно. Откакто започнаха връзката си - малко повече от година, Ники и Иън са нон стоп заедно.

4. Те пътуват заедно до нови, далечни дестинации. Двамата се влюбиха през пролетта на 2014-а, но вече обиколиха в комплект доста страни като Бразилия и Мексико, бяха и в Европа заедно.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

дедо Педо

преди 8 години

доколкото разбирам лайт мотива на тия двамата е "Купете си куче и си живейте живота и като си омръзнете с половинката -зарежете я и си намерете нова" ....

fallback