Снимка: Outnow.ch
fallback

Времената се променят. Вече все по-малко двойки се женят в 20-те си години. Модерното общество някак наложи схващането, че бракът е хомот, който тежи и е глупаво да пропиляваме младите си години с ранно "бракуване".

Въпреки това, да сключиш брак по-рано има своите позитиви и те не са никак малко!

Няма перфектно време

Както много жени никога не успяват да се подготвят психически за бебе, така е и с брака. Вместо да му мислите много – отдайте се на любовта си законно! И без това няма да има „най-подходящ момент“.

Винаги ще има какво още да направите, какво още да видите, къде още да пътувате или какво да надградите в кариерата си.

В един момент просто ще се окажете на възраст, в която вече се предполага, че трябва да сте се омъжила. И тогава, ако го направите просто защото трябва, може да се окаже грешка.

Да се омъжиш рано не означава да имаш деца веднага

Ако тази мисъл ви преследва – отърсете се от нея! Никой не е казал, че щом сте се омъжили/оженили значи веднага трябва да създадете и деца. Това е просто узаконяване на любовта по стар човешки обичай, а не задължителен протокол, който да следвате.

Време за кариера

Защо много хора си мислят, че сключването на брак означава край на професионалната кариера? Всичко е въпрос на организация и осъществяване на амбициите. Има толкова примери за успели омъжени жени.

Още по темата четете в Az-jenata.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

Днес това е много трудно да стане, агресията и злобата срещу брака /между хетеросексуални/ е огромна. Сега трябва да се дадат на хомосексуалните законодателни и всякакви други екстри, за да сключват бракове. Защото те неистово драпат за това. А също и да осиновяват деца. Обществото по-скоро такива бракове ще приеме, ще обгрижи, ще обяви за норма на поведение отколкото браковете между мъж и жена. Станете хомосексуални и вашият брак ще бъде приет, обезпечен и аплодиран от обществото.

29

Анонимен

преди 8 години

Не бойте се от брака и не спорете !Сега се сключва брак между МЪЖ и МЪЖ , и се борят за него със всички средства . Между мъж и жена бракът е лшлют - днес !

28

Анонимен

преди 8 години

До 26.Баба ми и дядо ми не са имали натиск от обществото да се оженят.Танцува ли са и двамата много хубаво и са били влюбени. Разказвали са ни как са се оженили , след като дядо ми и родителите му са отишли да се сватосват с друго момиче и баба ми прави веднага същото и винаги подчертаваше че е бил писар , а баба е била с чадърче и ръкавици на една свадба. А дядо ми - как пълниш главите на децата с глушости . През 60-те , даже и във Франция са се женили на 22 , известни певци и артисти . Та ко

fallback