Снимка: Outnow.ch
fallback

Когато решите, че сте готови за бебе, често започвате да се чудите кои са най-добрите начини нещата да се случат по-бързо.

Има няколко прости трика, които ще ви помогнат да увеличите шансовете си за по-скоростно зачеване. Секс пози, практики, вредни навици – ще разясним всичко!

Опитайте мисионерската или кучешката поза

Тези две пози доказано са най-ефективни за зачеване. Всъщност те са двете най-естествени пози, които природата е определила за целта, наречена възпроизвеждане. Вслушайте се в съветите на природата и използвайте най-вече тези две пози.

Чрез изследване с магнитен резонанс учените са потвърдили, че при тези пози сперматозоидите имат по-добри шансове да достигнат по-бързо до шийката на матката и фалопиевите тръби, за да изпълнят заветната цел – оплождането на яйцеклетката.

Не се притеснявайте, ако не получите оргазъм

При мъжете е ясно – техният завършек винаги е белязан с еакулация. Но за жените не е задължително да изпитат върховно удоволствие, за да забременеят.

Така че, не се притеснявайте, ако не получите оргазъм – това не означава, че няма да забременеете! Колкото по-малко се вглъбявате в това, толкова по-малко стрес ще си докарате. Стресът е основен фактор, пречещ на зачеването – не го забравяйте!

Още по темата четете в Az-jenata.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

до 41

преди 8 години

Прав е. Много жени не целуват. А, пък ако някоя го е целунала и той я нарича нечовек....

16

до 40

преди 8 години

Зарче, свободната ти Воля не е ли над Бог, бре миличка? Щот, ако не искаш дете ще ми обясниш ли аз ли съм решила да нямам или Господ е решил или сигурно ще вкараш примерче, че ако някой ме изнасили и забременея против волята ми, това ще е баш пример за "Никой не е над Бог!".

15

до 26

преди 8 години

"Дали ще е богато зависи как ще го възпиташ."Мъжете на повикване, драги, деца не възпитават.Това е отговорност на клетите им майки, които си заплодил.По този повод "щастливката" не е от никакво значение. Ти просто предлагаш семенна течност и генетичен материал. Търговец на семки.Нищо повече.Хубаво е да си наясно със себе си и съм убедена, че "клиентките" ти са напълно наясно с теб и необвързан господин като теб се държи на безопасно разстояние, от която и да е тяхна яйцеклетка.

fallback