Снимка: Reuters
fallback

Няма човек, който да не е забелязал една странна тенденция – красивите жени често излизат с непривлекателни мъже. Защо, по дяволите, това е така?

Някои казват, че красавиците се вглеждат в парите на мъжете, колкото и неугледни да са те. Други пък мислят, че причината е в секса. Разпространено е схващането, че грозноватите мъже са истински факири в леглото.

Трудно е да се разбере какво точно се върти в главата на една жена. Но все пак ще ви представим няколко причини защо красавиците излизат най-често с по-смотани мъже.

Красивите жени са властни

Повечето красавици знаят и оценяват качествата си, което им дава самочувствие. Те не са готови да лазят по земята за вниманието на някой мъж. Те просто открадват сърцето му.

Но надмощието във връзката определено е в полза на красивите и привлекателни жени. Да не говорим, че мъжете остават безмълвни и с подкосени колене от зашеметяващия им външен вид.

Сигурност

Красивите жени подсъзнателно избират по-непривлекателни мъже, защото вътрешно са несигурни в красавците. Твърде хубавите мъже се забелязват отдалече, което крие риск от това да бъдат отнети. Жените обичат чувството партньорът им да е само техен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 8 години

Малииии,а аз се чудех защо все ми се лепят някакви манекенки...

23

Анонимен

преди 8 години

нее, за него просто не се е родила още достатъчно голяма красавица на Земята

22

Анонимен

преди 8 години

хм, представям си жената на пеевски коя ли турбо известна световна красавица е ?!

fallback