Снимка: Outnow.ch
fallback

Страшно много хора си мислят, че да си добър в леглото означава да си гъвкав, да владееш всичките пози, описани в Кама Сутра или пък да имаш опит в порноиндустрията.

Е, оказва се, че много по-човешки и фини фактори оказват влияние върху справянето с интимната игра.

Ако не правите някое от следните неща в леглото, вече можете да започнете! Защото това ще ви направи страхотни в тайнството на науката помещаваща се под чаршафите.

Кои са уменията на съвършената любовница?

Тя не трябва да е осъдителна

Много жени осъждат фантазиите, похватите, желанията на партньорите си. Да давате насоки за това какво ви харесва и какво не е хубаво, но да осъждате неговите желания е не просто антисекси – то може да съсипе интимните ви отношения.

Не забравяйте, че фантазиите са най-съкровените желания в секса и не трябва да ги пренебрегваме тотално, само защото не са наши. Стига фантазията на половинката ви да не е твърде отблъскваща за вас, изпълнете я! Така правят добрите любовници.

Изобретателност

Сферата на иновациите не обхваща само изобретенията, компютърните технологии и научните постижения. В леглото също са необходими новости и подобрения.

Да бъдете креативни е тайната подправка, която дава вкус на сексуалните преживявания. Щастливите двойки нямат нищо против да опитват нови неща, с които и двамата са ОК.

Нуждите на другия над своите собствени

Не всички хора могат да се похвалят с такова самоотвержено качество. Да доставиш удоволствие е една от главните цели на секса. Но много хора забравят чуждото блаженство и се съсредоточават единствено върху своето.

Ако искате да сте наистина гореща любовница, дарявайте всеки път половинката си с онова, което желае най-много.

Още по темата четете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

.

преди 8 години

Ne mi puka za tvoite symnenia, predpolozhenia i razsyzhdenia. Moeto "izkukvane" ne e tvoia rabota. Nikoga ne e bilo i nikoga niama da byde. Zanimavai se sys sebe si, sobstvenata si normalnost, istinskite ti chuvstva i kakvoto namerish drugo. Sbogom.

69

до 129

преди 8 години

Какви хапчета са пили баба ти и дядо ти против "тролЛък"? Пиши дали е заразно или се предава по наследство фантазирането, че ти като си ***, някой друг и той е ***?

68

ok

преди 8 години

I diado ti e trol.

fallback