Лив Тайлър е родена на 1 юли; Снимка: Givenchy

Хората от зодия Рак са известни със своята чувствителност и грижовност. Но това, което те наистина представляват като любовници и партньори, не се изчерпва с това описание. Те са задълбочени в любовта и имат нужда от партньор, който може да им даде това, от което имат нужда. Някой, който да разбира техните вътрешни страхове и копнежи.

А ето и какво трябва да знаете още за представителите на този слънчев знак:

1. Ракът се нуждае от комфорт
Раците се управляват от Луната и техният свят наистина е оцветен от емоции. Те са чувствителни, мрачни и лесно раними. Те се нуждаят от партньор, който ще ги обгръща с одеялото на сигурността и комфорта.

2. Той има нужда от честен човек до себе си
Ако обичате човек от тази зодия, имайте предвид, че той ще има нужда от вниманието ви и ще го изисква. Освен това той няма да се примири с манипулативни отношения и игрички в любовта.

3. Той показва любовта си ясно

Ракът е кардинален знак, ориентиран към действие. Тоест, вашият любим, ще ви показва любовта си явно. Когато сте болни, той ще се грижи за вас; когато сте уморени, той ще ви глези, когато сте разстроени, той ще се опита да ви развесели или да реши проблема ви. Той ще ви оказва и емоционална, и физическа подкрепа.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase