Шанина Шейк; Снимки: GQ; freepeople.com
fallback

Жената Водолей е странна, истинска загадка. Непредсказуема е и независима. Тя не обича другите хора да ѝ казват какво да прави. В същото време, ако се нуждаете от помощ, дамите от тази зодия са готови да ви помогнат във всеки един момент.

Те също така са добри и в даването на правилни съвети. Жената Водолей е загрижена за всички – за партньора си, за своето дете, за животните, дори за колегите, за околната среда.

Тя умее да комуникира с различни хора независимо от тяхната възраст или пък пол. Родените с този зодиакален знак обичат напредъка, но не харесват промените по отношение на личния си живот. Този факт се обяснява с тяхната лоялност и привързаността им към миналото и спомените.

Жената Водолей винаги гледа с позитивизъм към бъдещето, но държи да знае откъде е започнало всичко. Както споменахме, характерното за Водолеите е, че са изключително лоялни. Не става въпрос обаче само за хората около тях. Дамата Водолей може да стане много лоялна и към определена марка, ресторант или пък музикант.

Жената Водолей и приятелството:
Тя е приятел с всички, обикновено няма проблем с комуникацията. Това в никакъв случай обаче не означава, че родените под този зодиакален знак допускат някой лесно до себе си – всъщност точно обратното. Водолеите често са по-резервирани към хората и всъщност техният приятелски кръг е много по-малък, отколкото броят на познатите им. Както вече стана ясно, жената Водолей винаги е готова да ви помогне и да ви посъветва. Заради своята лоялност тя поддържа дълготрайни приятелски отношения.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 години

За водолеите от лични наблюдения мога да кажа, че са доста странни хора. Имат метафизично излъчване. Мъжете водолеи в повечето случаи са почти неуправляеми. Стоичков и Роберто Баджо са водолеи.

3

Eлена

преди 8 години

До 1:Я пак!Аз и майка сме зодия "Водлей", на братя и братовчеди отстъпихме имоти.майка е с един апартамент(завещан на брат ми),а аз с гарсониера в малък град.Свекър и свекърва ми искат да са с нас,не се разбират с брата на мъжа ми.(половината тяхна къща е дарена на девер ми от дядо му,който изгледа свекърва ми)та какво за алчността на зодията?

2

Калина до 1

преди 8 години

Хаха!Някой се е опиитвасл дас сложи юзди на еднорога и е получил шут в та#аците! :)))))

fallback