Сиена Милър; Снимка: Esquire
fallback

Жената Козирог може да бъде властна, много упорита е и обича да преследва целите си докрай. Характерни за нея са още независимостта и лидерските умения, заради които често бива обект на завист от страна на другите.

Дамите с този зодиакален знак са силни личности. Хубавото е, че винаги намират начин да се измъкнат от всяка лоша ситуация и да продължат напред, независимо от случилото се.

Почти е невъзможно жената Козирог да се влюби от пръв поглед. Всъщност тя не обича да губи времето си с безсмислени флиртове. Тя е проницателна и наблюдателна, и по отношение на любовта при нея емоциите надделяват много по-рядко, отколкото разумът.

Жената Козирог и приятелството:

Тя има прагматичен подход, що се отнася до приятелствата и сприятеляването с нея не е толкова лесно. Ако обаче вие покажете, че сте достатъчно подходящи като личност да бъдете неин приятел, тя ще ви приеме в обкръжението си. Дори очаквайте дамите с тази зодия да се държат майчински към вас. Те обичат да дават съвети и насоки.
Жената Козирог е готова да защитава своя приятел със зъби и нокти, стига да го чувства много близък. Обикновено най-добре тя се разбира с дами Скорпион и Риби. Представителките на Козирог са изключително лоялни към своите приятели и към семейството си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Мъж на място

преди 8 години

Едната ми жена е козирог, но няма нищо нередно в нея.

5

А най-характерното е

преди 8 години

Че по дефолт жената-коза има малки мъзможности във всичко, но за сметка на това големи претенции, подплатени с нахалство.

4

Анонимен

преди 8 години

Боде с рогата

fallback