Кадър от филма "Sex and the City 2"; Снимка: outnow.ch
fallback

Всеки човек се стреми към любовта. Все пак едва ли има някой, който иска да прекара живота си самотен или в постоянни лутания между различни партньори. Всички копнеем да открием точния човек, благодарение на който да бъдем изцяло удовлетворени от живота си.

Може би именно поради тези причини в обществото съществува мнението, че щом сте необвързани, значи сте недоволни и нещастни, а пък обвързването сякаш е гаранция за автоматично щастие.

Всъщност, това изобщо не е така – първо, защото в живота си ние попадаме на много неподходящи партньори, с които в края на връзките си се чувстваме по всякакъв начин, но не и щастливи.

И второ – времето, в което сте необвързани в никакъв случай не е загубено и човек, който няма половинка до себе си, може да се чувства напълно пълноценен и щастлив от живота, който живее.

Ако все още не сте убедени, прочетете причините, заради които няма нищо лошо в това да бъдете необвързани:

1. Показвате, че не снижавате стандартите си

Много хора смятат, че ако човек е необвързан, това означава, че не може да си намери някого. Всъщност обаче означава, че той умее да чака и е въоръжен с достатъчно търпение, докато срещне правилния човек. В повечето случаи това е правилната тактика.

2. Имате време да опознаете себе си

Най-важната връзка, която ще имате някога, е тази със самите себе си. Така че е здравословно и задължително да опознаете личността си, преди да я свързвате с тази на някой друг. Това ще ви спести много нерви, неразбирателства и грешни „принцове“. Знаейки от какво точно имате нужда, много по-лесно ще го намерите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

9

преди 8 години

Знаеш ли какъв е изводът и урокът от цялата ситуация? Мъжете, които са ме обичали, винаги са правили един невероятен секс със съпругите и с приятелките си, просто защото докато са навлизали в телата им, зад затворените им очи съм била аз:жената,която обичат с душа и сърце. Врътнала съм главите им.Тези жени трябва ръцете ми да целунат и да благодарят, че съм пожелала да отдам от себе си, за да науча ненаучените им партньори какво е истинска обич. Е,те сигурно очите ми искат да избодат.Не ми пука.

13

Анонимен

преди 8 години

Да така е, никой никого не обича, но заради това няма деца, действителността показа старото клише, че без любов няма живот, а съществуване, факт -ние вече не живеем. Клишето е вярно, жестоко ще съжаляваме за егоизма и парите, издигнати в култ

12

6

преди 8 години

Трябвам ли ти за нещо? Кое ти залипсва от мен?

fallback