Снимка: Outnow.ch
fallback

Всеки търси голямата любов. Често бъркаме силното привличане и страстта от началото на връзката с любов.
Любовта обаче е много повече от това. Искрата на страстта обикновено прегаря бързо, а след нея остават различията и несъвместимостите, които впоследствие развалят връзката. 

Приятелството от друга страна е нещото, което крепи една връзка през годините. Много по-вероятно е отношенията ви с някого, с когото се разбирате приятелски да се запазят за по-дълго време, отколкото с друг, с когото ви свързва само страстта.

Ако имате добър приятел, за когото си мислите, че би бил страхотен партньор в живота, има вероятност и той да си го мисли. 

Как да превърнете приятеля си в свой интимен партньор?

Опитайте се да наблюдавате поведението на приятеля ви отстрани. Езикът на тялото говори много. Ако той се притеснява, вероятно причината е, че иска да ви признае чувствата си, но не е сигурен във вашите. 

Нервността, изпотяването на ръцете, погледите право в очите, стремежът за по-близък физически контакт – всичко това говори за интимен интерес. 

Използвайте възможността да се доближите и вие към него. Докоснете уж неволно пръстите му, когато му подавате чаша с кафе или си поиграйте с контакта с очи. Намекнете му всячески, че интересът му е забелязан и откликвате на него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

===

преди 8 години

Или мъжкото момиче не си държи на 'мъжката' дума?Аз ли да те уча? Мъжката дума се дава на човек, който познаваш. Там тежи, защото като не я удържиш се лепи веднага на съвестта и личната ти карма, ако нямаш съвест, а понякога не само на личната ти, а на едни други карми...се лепи. Думата не е мъжка, когато я даваш във виртуален сайт пред четящи, които са ти никакви, а са просто обикновени драскачи като мен и теб.Аз ли да те уча? Жена да те учи какво е мъжка дума?! Колко тъжно... колко тъжно.

36

Щастливо неомъжена

преди 8 години

Ако правиш секс с някого, той не ти е приятел.Това, мисля, е една от баналните постъпки, която огромния процент от хората (поне от жените смятат за грешка).Четейки такива статии, за кой ли път се убеждавам, че съм и щастливо старомодна :)

35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНаистина ли има такива мъже?!Да се прежалят, за да не страда момичето!Ми такива *** се надявам да не познавам.Няма секс между приятели - след секса ако не са двойка, са двама погрешно рабирали се до тогава.

fallback