Снимка: photl.com
fallback

Най-големите уроци за живота получаваме, когато завършим гимназия и поемем по своя път. Тогава срещаме горчивина, радост, любов, сбъдваме някои мечти и трупаме опит. Ето едни от най-важните уроци, които научаваме. 

С напредването на възрастта навиците се променят по-трудно

В ученическите и младежки години не обръщаме внимание на навиците, които си създаваме. Забелязваме ги, едва когато започнат да пречат на нашите планове и тяхното осъществяване. Въпреки това, ако има нещо, което искате да оставите в миналото, работете върху него. Никога не е късно да промените своите навици към по-добро, просто е необходимо повече търпение. 

Хората и ситуациите в миналото не са били случайни

Трябва да мине време, за да осъзнаете, че всичко, през което сте преминали, и хубаво и лошо, е било с някаква цел. Такова е настоящето и бъдещето. Всичко се случва с определена цел.

„Понякога да не се получи това, което искате е брилянтен късмет.“ – Лори Майерс 

Замислете се, за колко ваши несбъднати желания след време сте били благодарни на съдбата, че не са се случили? Вие сте част от плана наречен живот, в който има и отхвърляне. Дори и да носи моментно разочарование, това винаги е за добро.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Брей

преди 8 години

Сложно, сложно...Майката си трака!

3

===

преди 8 години

В рамките на минута, в главата ти се стоварва огромно количество информация, която преминава като на забързан кадър и само отделни думи изпъкват, които са като ключове, с които се отваря цялото нещо. Хора, дума казана уж случайно, имена, дати, срещи и несрещания се навързаха за 1 мин. Резултатът беше, че това нещо ме докара до 20 минутен емоционален взрив на Щастие, защото такова нещо се случва обикновено като почнеш да умираш или когато вече си умрял. От тогава знам, че няма нищо случайно.

2

===

преди 8 години

За всяко нещо, което се случва има причина и последствие. Някои неща са планирани, но не ги помниш съзнателно.Други не са планирани и трябва да правиш съзнателен избор.В някои ситуации някой друг прави избора заради теб и ти,като безволево и удобно да виси на нечия съвест същество се покоряваш,нищо,че си нещастен. На това му се вика неспособност или нежелание за поемане на отговорност.Само, че отговорност винаги се носи и нещата са свързани в мрежа.Мозъкът ми показа веднъж Знанието за връзките.

fallback