fallback

Повечето съвременни хора откриват своята идеална половинка или докато са в университета, или после на работното си място. Ако обаче вие не сте сред тези щастливци, то може би грешите, в случай че си търсите гадже из нощните клубове и заведения.

Това са шумни места, на които е трудно да се завърже смислен разговор. Освен това по тези места се употребява алкохол, което прави разговорите още по-лишени от стойност.

Ако все още сте необвързан, а искате да си намерите наистина добро момиче за гадже, то ето на кои обществени места да търсите:

1. Докато си разхождате кучето

Ако си намерите гадже в магазина за домашни любимци или в местната градинка, докато разхождате кучето си, то вие наистина сте късметлия. Тази жена със сигурност ще е добра, грижовна, отговорна и любвеобилна. Освен това на вас наистина ще ви е лесно да завържете разговор с нея, защото около сладките пухкави животинчета има много теми за разискване.

2. Във фитнеса

Ако си харесвате някое момиче във фитнес залата, която посещавате, то можете да завържете лесно разговор с нея, като я питате за рутинната ѝ тренировка. Можете да ѝ задавате всякакви въпроси по темата, както и да коментирате подхода ѝ. Във всички случаи обществените басейни и фитнес зали са много подходяща среда за запознанства.

3. В железарията/в магазин за домашни потреби

Много лесно можете да дадете съвет на жена, която си избира цвят или модел латекс, или пък си купува дръжка за вратата, панти, крушки, четки, бои и т. н. Само се загледайте дали въпросната дама не носи брачна халка, или годежен пръстен.

4. В бутик за дрехи

Тук можете да подходите с хитрост – може да попитате жена, която ви е допаднала за съвет каква дреха да купите на майка си/сестра си. Кажете ѝ, че нямате никаква представа от дамската мода и искайте нейното становище за облеклото, а може да я помолите да ви помогне и с размерите на дрехите.

Още по темата можете да прочетете  в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

===

преди 8 години

41, нищо не пропускам аз. Даже първият коментар под тази статия беше нещо за днес.бг и жени, които се възхищават под постовете и се хилят на мъжката простащина, ама май днес.бг са ме изтрили. Не са харесали коментара ми за статията им за вагините.

31

до 40 и 32 и т.н.

преди 8 години

Пропуснари сте най-важното място за срещи - dnes.bg. Тук евъзможно да срещнете най-великите творения на българската майка героиня. Доколкото виждам в коментарите по-долу - двама вече са се намерили :) Хайде - вземете се и удовлетворете пламналата страст чрез едно бурно съприкосновение. УспеХ!

30

===

преди 8 години

32, светът не е крив. Кръгъл е. Как пък знаеш дали се смея или не се смея като пиша? Хм. Проблеми нямам. Никога съм нямала. Нещата, на които масовката викат "проблем" за мен са лабиринти, схеми, сценки, епизоди, повтаряния, трето излъчване, седмо натъртване, с различни актьори, с най-добрите финални надписи. Винаги така става, нищо, че в някой забит епизод нещата са се закучили. Хапем здраво и продължаваме!

fallback