Снимка: outnow.ch
fallback

Раздялата е тежко, тъжно и често съдбовно събитие в живота на човек, особено ако е с романтичен партньор. Нещата обаче понякога са неизбежни.

По-добре е да скъсате с постоянната си половинка, ако не се чувствате щастливи един с друг, за да си дадете шанс всеки от вас да открие щастието по своему. Не се чувствайте длъжни да стоите обвързани с даден човек, само защото ви е страх да бъдете сами!

Но също така се пригответе, че когато останете сами, реалността в началото няма да ви харесва. Ако сте прекратили своя дълга връзка, която вече е била превърната в навик, то вие ще бъдете изправени пред една нова реалност. Изведнъж ще се почувствате по-неуверени, по-смирени и по-мъдри, като след преживяна буря - ще събирате отломките и отново ще градите живота си.

Ето и какво ви очаква:

1. Ще разберете, че сте съсипали мнението на близките и приятелите си за експоловинката си и то завинаги

Може навремето вашите приятели да са обожавали половинката ви, но след вашата раздяла, те да го смятат за подлец, прасе и др. Той може да не е такъв, но те никога повече няма да гледат на него с добро око.

2. На семейните сбирки вече ще трябва да ходите сами и ще се чувствате неудобно

Ако години наред сте ходили на семейните празници в комплект с половинката си и изведнъж започнете да ходите сами, то определено ще се чувствате зле (особено ако всички други са по двойки). Да не говорим, че всичките роднини ще се чувстват длъжни да ви питат дали сте срещнали нов човек, а темата за бившия ви ще е табу, дори майка ви да го е обожавала.

3. Ще трябва да скъсате с гаджето си поне 10 пъти, за да е окончателно

Най-лошото от всичко е, че дългата връзка не може да се скъса изведнъж с едно "край - бяхме до тук!". Обикновено са нужни няколко края, за да се стигне до истинския, а това много ще ви измъчи психически.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

===

преди 8 години

Калин, видях го преди да го изтрият.Много ми е натоварено в момента и не мога да се занимавам със странични неща, така че мога да се забавя. Дай ми седмица.

9

===

преди 8 години

Светлана.

8

===

преди 8 години

Калине, какво означава "готвила"?

fallback