Снимка; imgkid.com
fallback

Никой човек няма да се радва да бъде зарязан, но още по-зле е, когато той бъде зарязан с наистина неубедително извинение!

С малки изключения, честността винаги е най-добрата политика, на която трябва да заложите, ако искате да се разделите с даден човек.

Все пак не забравяйте да бъдете тактични, защото така или иначе ще нараните чувствата на другия – нека поне не разбивате сърцето му на малки парченца.

За жалост обаче, малко са хората, които се осмеляват да казват истината в очите – още по-малко дори са мъжете, които го правят. Те често използват "смешни" извинения или казано по друг начин - откровени лъжи, с които се опитват да оправдаят постъпката си. В по-голяма част от случаите господата действат по този начин, защото искат да си спестят твърде "емоционалните реакции" на дамите.

Ето и кои са най-глупавите лъжи, които мъжете казват на раздяла:

"Не си виновна ти, а аз".

Това е едно от класическите изключително лицемерни извинения, които много представители на силния пол използват. Според тях по този начин жената трябва да се почувства по-добре, но... изненада – това по никакъв начин не се получава!

"Ти си страхотно момиче/страхотна жена, но..."

По този начин мъжете също увъртат и така и не споделят какви са истинските причини да вземат това категорично решение. Жените нямат нужда да се чувстват страхотни, те вече знаят, че са такива. Освен това на раздяла подобно твърдение звучи доста лицемерно!

"Ти си прекалено добра за мен"

Това оправдание наподобява точка 2 и е също толкова безумно! Мъжете, които използват подобно твърдение си мислят, че едва ли не жестът им трябва да бъде приет като услуга, а не зарязване! Е, нито една жена няма нужда от такива "комплименти".

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

===

преди 8 години

39, това някакъв илюзорен вид мляко ли е? Последният път като чух за юнаци беше през далечната 1994 година.... от тогава стремглаво започнаха да умиргат. с тях и млякото. сега ловим само бацили... ***...

34

===

преди 8 години

37, че успешно се вписвам в кавички с пълнеж "луда" това ми е ясно, ама да ми дава някой като оправдание тази моя характеристика за нещо, което не е никаква драма, а обикновени и честни човешки отношения...аре не на мене тия.Не съм от днес.бг. Съвсем успешно пиша огромно количество коментари без да съм от някого. Проблем ли имаш с коментарите ми? Ходи бери череши или режи бахур и хурки в други статии в търсене на тролчовци с драматургия.

33

Бахура

преди 8 години

До ===Тоя, за дето разпори тия драми тука, ти е казал че си луда. Еми прав е бил.Или си *** / тролка от днес.беге за да караш да се пишат коментари.

fallback