Снимка: Reuters
fallback

Бижутата, които избираме да носим, почти винаги имат в себе си невероятни камъни. Всеки камък носи определена вибрация и силно послание. Изберете между перла, рубин, брилянт, син топаз, оливин, аквамарин, танзанит, цитрин, розов турмалин и аметист и вижте какво показва изборът ви.

1. Перла 

Перлата символизира развитието на природата и трансформацията. Ако вашият избор е перла, то вие сте мил, мъдър и открит човек. Горделиви сте, но в рамките на нормалното, имате богата душевност и щедро сърце. Не пропускайте да добавите перли към вашата визия. Не забравяйте, че те са били украшение на повечето дрехи и аксесоари на монарсите. 

Перлата от песъчинка се превръща в нещо наистина красиво и невероятно. В живота ви ще има ситуации, които ще ви карат да мислите, че съдбата не е на ваша страна. Бъдете търпеливи и добри и бъдете сигурни, че красивите моменти предстоят скоро. 

2. Рубин 

Този красив червен камък символизира жизнена енергия, светлина и огън. Ако сред предложените камъни сте избрали точно него, то вие сте експлозивен, импулсивен и много ексцентричен човек, който обича промените. Рубинът също като перлата е имал специално място в одеждите на монарсите, мечовете на рицарите, накитите на принцесите. 

В трудни времена винаги може да се доверите на неговата сила. Ако има момент, в който усещате, че силите ви напускат, вземете от тайнствената енергия на рубина. Носете бижу инкрустирано с камъка и ще видите как силите и положителната енергия отново се завръщат в живота ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

Камък с дупка в средатА и дълбока вода

1

Жпро Павето

преди 8 години

Избирам гранит. Каква е моята същност?

fallback