Красивата блондинка Аманда Сейфрид е щастлива с грозноватия Джъстин Лонг; Снимка: splashnews.com
fallback

Истината е, че повечето жени не си търсят красив приятел, не защото нямат вкус към добрата визия, а просто защото това не им е приоритет номер едно.

Жените харесват чаровни, атрактивни и поддържани мъже, но е пълно с хубавици, които в крайна сметка се установяват с грозновати, пълнички, плешиви, ниски или по-възрастни половинки.

Изглежда дамите масово са привлечени от други качества на мъжа, а големината на бицепсите му, формата на носа му и цвета на очите му, остават на по-заден план.

Ето и три причини, поради които жените не държат на всяка цена да имат красив приятел/съпруг:

1. Жените биологично са по-привлечени от социалния статус

Жените по рождение предпочитат мъже, които умеят да оцеляват (това е още от праисторически времена). А именно, тези които могат да осигурят подслон над главата им и храна на масата им. Затова високият социален/материален статус им действа като афродизиак. Разбира се, дамите обичат също така и уверени, общителни и забавни мъже, по възможност и с добре сложена физика. Но ако трябва да избират, винаги ще предпочетат по-успешния, но невзрачен мъж, пред красавеца, който не може да се оправи в живота.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ СА БЕДНИ.ТЕ ЧАКАТ ГОРЗНИТЕ БОГАТИ ЖЕНИ ДА СЕ ОМЪЖВАТ ЗА ТЯХ

28

===

преди 9 години

89, как си вярвам? Познавам се много добре, повече отколкото бих искала, помня много, много. Повече отколкото бих искала. Помня хората, душите, дето съм ги виждала и преди да ми се явят сега, родени и попаднали на пътя ми в този свят. Помня. Ето това е проклятието. Не забравям и ги познавам от раз.Не искам да ги зная. Искам да съм с капаци, да ми се изтрие харддиска и като видя непознат да им е напълно непонат, ама ги познавам. Като студена тръпка е или като неконтролируема вълна.И на теб успех.

27

===

преди 9 години

Думите ти са романтична боза, не е нужно да си гледал филми. Същите думи, които ги пишеш съм ги чувала и то не еднократно и всеки път, като пълна ***, им вярвах. Е, накрая ми писна и не вярвам на нито една дума. Както не вярвам и на твоите думи. Все едно чета поредният, дето пробутва сълзливите си щастливи любовни кори за баница. Няма нищо жалко в ситуацията, в която се намирам. Животът е игра. Играя я. Истинската аз-като умра. Там съм. Тук вече не. Смея се на такива като теб, но ти си знаеш.

fallback