Снимка: Bulgaria Air
fallback

Българките са известни със своята красота и макар че рядко завоюват международни конкурси, едва ли има чужденец, който да не е останал впечатлен от начина, по който изглеждат дамите в родната ни България.

Ето защо не е учудващо, че българските стюардеси на Bulgaria Air се нареждат сред най-красивите в целия свят.

Разбира се, за една стюардеса е важен не само външният ѝ вид, но и нейната способност да се справя с работата си.

Оказва се, че на първо място по тези критерии се нареждат стюардесите на френската компания Air France. Те винаги изглеждат като модели и впечатляват със своя елегантен стил. До голяма степен това се дължи на факта, че униформата на френските стюардеси е създадена от известния дизайнер Кристиан Лакроа.

Стюардесите от Singapore Airlines са известни с бляскавия си имидж, който включва традиционно облекло, гостоприемство и отлично обслужване на борда.

Рускините също са прочути със своята уникална красота, ето защо за никого не е изненада, че стюардесите на Аэрофлот се отличават със своите стилни червени униформи, подчертани от техните шапки и шалове около врата.

Британските стюардеси от Virgin Atlantic пък могат да се похвалят с облекло, което е по идея на известната дизайнерка Вивиан Уестууд.

Кои стюардеси още се нареждат в списъка с най-атрактивната външност и добри маниери, може да проверите в галерията на Тialoto.bg, както и да разгледате снимки на всички най-красиви стюардеси в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

стюардеса

преди 9 години

Много е важно да се обсъжда обслужващия персонал, ама много важно... от чистачката до стюардесата всички трябва да бъдат красиви и услужливи!

32

Не точно...

преди 9 години

До СандоОсновната задача на тези момичета и момчета е да ти помогнат да си спасиш *** в аварийна ситуация. А другото е бонус към пътуването.

31

Анонимен

преди 9 години

Хубави жени има по цял свят. Смешно е да се определят по нации.

fallback