Дауцен Крос е Водолей; Снимка: Vogue

Ако си имате работа с жена Водолей, първото, което трябва да знаете е, че не бива да се опитвате да я ограничавате и да я карате да се вписва в стереотипи.

Дамите с тази зодия са точно това, което вие никога не сте очаквали и в никакъв случай не бива да смятате, че те биха се съгласили с всичко.

Жената Водолей е вихрушка, изпълнена с вътрешна сила и мощ, което може да е малко плашещо при първия контакт с нея.

Ако „преминете през бурята“, ще намерите една интелигентна, независима и най-вече оригинална по същността си дама. Много от представителките на този зодиакален знак имат замечтан подход към живота и са изпълнени с брилянтни идеи.

Дамата, родена под знака на Водолей, е странна – тя е загадка. Непредсказуема. Не обича да ѝ казват какво да прави, но пък е готова да се притече на помощ, когато имате нужда от такава.

Друго характерно за жената Водолей е, че тя е способна да контактува с хора от много и различни сфери, независимо от тяхната възраст или пък сфера, в която се изявяват.

Представителките на зодия Водолей обичат да пътуват, а в личен план мразят промените. Това е свързано с тяхната лоялност и привързаността им към миналото.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase