Снимка: Outnow.ch
fallback

Създаването на секси пространство в дома помага изключително много на интимния живот. Спалнята е мястото, където се случва магията. Там трябва да има настроение за сближаване, закачливост, топлота, нежност. Всичко това предразполага към подобряване на връзката и взаимоотношенията.

Как да успеете да подобрите обстановката в спалнята си и да я направите по-секси?

Регулирайте температурата 

Двойките спонтанно започват да мислят за секс, ако в спалнята е топло и уютно. Представете си, ако в стаята е студено – дали бихте се настроили за бурни игри? Колкото по-приветливи са градусите, толкова повече се вдига градусът и на страстта.  

Сменете чаршафите 

Редовната смяна на чаршафите с чисти и уханни такива създава много добра интимна обстановка. Бихте ли си помислили да правите секс в мръсни чаршафи, измачкани и понамирисващи на захабено.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Toma Akvinski

преди 9 години

a krastonoscite dali minko gi gledaaaaa??!!

7

izumen ot Minko

преди 9 години

Hubavi praznitsi na ostanalite.Minko ot Harmanli li e,tam iavno sa supermen?Toi neznam dali e obrazovan,izpolzva netsenzurni dumi,no punktoatsiata ia vladee.

6

Анонимен

преди 9 години

Минко е безстрашен,За Жените е Опасен!Той е Е-то, епопея заЖената,страст,душа.Поколението, Минко е съзвучие трицветно,За Жените, гама пъстроцветна.На художника палитра,За певеца песен,за твореца стих.Минко ...,ти заспали ,чувства в мен, недей събужда,В съученичката прекрасна,че е вече тя ЖЕНАПРЕКРАСНА!

fallback