Снимка: outnow.ch
fallback

Няма нужда да наемате частен детектив, ако имате подозрения, че партньорът ви ви изневерява. Истината е, че ако имате някакви съмнения, необходимо е само да започнете да наблюдавате по-внимателно половинката си, и скоро ще я уловите в крачка.
Защо ли? Защото повечето кръшкачи не успяват да прикрият следите си или изобщо не се стараят да го направят.
Ето и 4 причини защо те винаги намират начин да се издадат:

1. Кръшкачът вярва, че половинката му няма да го хване в крачка.
Това е изключително ключова причина – измамникът просто е смел, защото смята, че половинката му няма да се усети за изневярата никога. Точно затова някои мъже и жени продължават да поддържат извънбрачната си връзка дълъг период, като с времето стават все по-смели в действията си, поемайки все повече рискове. В крайна сметка дългосрочният им партньор започва да усеща, че е лъган, именно заради нелепите, зле скалъпени лъжи.

2. Кръшкачът смята, че половинката му ще му прости.
Много измамници, независимо от пола им, смятат, че като се разкаят за деянието си и половинката им веднага ще си ги прибере обратно. Те смятат, че грешката им не е достатъчна причина за развод или раздяла. Именно затова не се крият вманиачено, а оставят следи след себе си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

!!!

преди 9 години

63, като чета май няма смисъл да се хабиш да обясняваш на някакви повърхностни хора, които смятат, че като има до тях някой или някоя присъстваща и ТОВА е ВИСШЕ майсторство в любовните отношения. Въобще не ми се коментира. Все едно, ако им напиша, че имам мъж до себе си от 5 години, ще се вслушат или ще вземат нещо от думите ми? Абсурд. Повърхностните си плуват на повърхността. Дълбините не са за ...леките хора.

47

!!!

преди 9 години

Хайде да помоля, ако имате нещо да пишете по темата да пишете. Целта ми да съм тук не е да се обсъждат ЛИЧНИТЕ фантазии на някакви хора за ЛИЧНИЯ ми живот, нито да обръщам внимание на хорица, които не могат две думи по темата да кажат и да прочета и друга гледна точка. Накакси не ме кефите 62, 64 и тем подобни ваЗи. Нищо не прочетох за по темата на статията от теб/вас. Ако съм писала и съм ви бъзнала за нещо - това е друг въпрос. Аз за Вас не съм важна. Темата явно ви е?ава май...ките.

46

Анонимен

преди 9 години

В днешно време, хората в БГ-то. разбират. И от кирилица, и от латинеца. Но "виж", ако се започне на:"евреица", или "гърчица" пр-но. Това, вече ще е препятствие!

fallback