Снимка: outnow.ch

Какво е първото нещо, което забелязвате в един мъж? Очите му, косата му, усмивката му или раменете му? Ако се замислите, ще си дадете сметка, че нито едно от тези неща няма да ви накара да го възприемете за секси, ако нещо в излъчването му не ви допадне.

Обикновено жените възприемат за горещи не мъжете, които изглеждат перфектно, а онези, които могат да ги смутят с присъствието си, по някакъв вълнуващ начин.

Мъжкият сексапил не се оценява като женския - само според физическите активи. Жените обикновено разглеждат мъжете малко по-детайлно - оценяват техния характер, тяхното поведение, това дали са уверени и интелигентни и др.

Ето и 10 неща, които правят един мъж горещ:

1. Сила
Жените обичат мъже, които излъчват сила. Не само физическа, но и сила на духа. Дамите обичат мъже, които са твърди в позициите си, които владеят емоциите си и които могат да предложат закрила на половинката си.

2. Уязвимост

Дамите харесват силни, но уязвими мъж. Това означава, че те не харесват арогантни и самодоволни представители на силния пол, които не могат да си признаят грешките, които смятат, че винаги са прави и които не са способни на истинска интимност и дълбочина на чувствата.

3. Почтеност

Една жена може да се заслепи в началото от някой женкар или нарцис, но обикновено бързо осъзнава, че е попаднала на играч. Дамите не обичат мъже, които лъжи и използват евтини трикове, за лична изгода.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase