Снимка: freeimages.com

Лъжата е нещо, с което всеки си служи. Но според астрологични анализи някои представители на зодиака са изпипани лъжци в сравнение с други. Ето с кои от тях трябва да се внимава. 

Близнаци 

Много от Близнаците са големи шарлатани. Когато лъжат, не им се налага да полагат особени усилия, защото си служат с голяма доза артистичност. И докато се усетите, че ви мамят, те ще ви засипят с още по-големи лъжи.

Повечето от родените под знака на Близнаци толкова често си служат с лъжа, че след известно време, забравили какво са казали, ще измислят нова история, за да се прикрият. 

Специфичното за техния модел на лъжа е, че в техните разкази винаги има доза истина, но просто обичат да си играят с нея. Тези Близнаци лъжат, когато искат да се харесат на някого, да предизвикат съжаление, лъжат често и в любовта. 

Рак 

Доста от представителите на зодия Рак са толкова опитни лъжци, че биха могли да се измъкнат неопетнени дори ако бъдат обвинени в убийство. Ако решат да ви излъжат, за вас ще бъде доста трудно да ги разконспирирате. 

Тези Раци често прибягват до лъжа във взаимоотношенията си с хората, за да запазят своята репутация, да предизвикат внимание и съчувствие, за да постигнат своите скрити планове. Добрата новина е, че в любовта си към партньора те в повечето случаи са отдадени и честни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase