Снимка: outnow.ch
fallback

Раздялата е едно от най-неприятните неща, с които човек се сблъсква в своя живот. Ето защо точно тогава той се нуждае от наистина ефикасно „лекарство“. А какво по-подходящо лечение от пълната промяна? И не, не става въпрос да се преместите и да заживеете в нов град, а просто да се откъснете от обичайната атмосфера за кратко или по-дълго, ако имате такова желание.

Пътуванията винаги са добра идея, включително и когато се опитвате да се измъкнете от депресивните състояния, до които ви е довела раздялата. Пътуването помага на човек по-лесно да излекува разбитото си сърце, зареждайки го с много нови и приятни емоции. Срещата с нови лица също не е за подценяване.
Ако все още не вярвате, че след раздяла трябва да стегнете куфарите възможно най-скоро, ето ви няколко причини, които ще ви убедят:

1. Ако вече достатъчно сте се „изгубили“, лесно може да намерите себе си
Планирането на пътуване е чудесен начин да се разсеете, преди още да сте се качили на самолета/колата/автобуса и да сте отпътували за някъде. Вие за пореден път доказвате на себе си, че сте по-силни, отколкото предполагате. Справяте се сами в напрегнати ситуации и сте на път отново да намерите своето истинско „Аз“.

2. Малките неща, които правите, ще повишат самочувствието ви
Разглеждането на нови места, дегустацията на нова храна, запознанството с нови хора, шофирането по непознати пътища, прекосяването на непознати улици – всичко това ще ви накара да се чувствате по-важни, по-способни и по-значими.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

дрън дрън.

18

!!!

преди 9 години

Чакам сега да се покаже челядта на прецаканата локва и най-големия ***. Каквото съм написала, станало е. Чак се учудвам на познаваемостта ми. Винаги, успешно съм ги намразвала загубеняците му със загубеняци, от известно време се забавлявам с тях. Точно така, като ме научиха глупаците му с ***. Викам си дай да видим какво е удоволствието. Никакво, но трябва да го върнеш, така, както ти е дадено.Уважението не е за глупаците. Уважението е за мъже, които знаят. Такива семки и плюнки..разни

17

!!!

преди 9 години

21, забил си камата? Забил си е минатюрната чекийка, в сърце, което само от Виртуазни Левачки тип Камата може да умре! Е, че има някаква милисекундна илюзия, че болката е силна колкото умиргане сигурно е вярно, ама да се обиждаш на откровен некадърен аматьор, който ще продължи да бъде същият *** и след теб и ще продължи да си пробутва същите простотии...само може да БЛАГОДАРИШ, че си се оттървала от подобен ***! Не е въпрос на време! Въпрос на това е да видиш следващата жертва! СМЯХ!

fallback