Снимка: Outnow.ch

Ние жените си мислим, че мъжете са от друга планета и са трудни за разбиране. Те обаче мислят същото за нас.
Жените сме свикнали да изпращаме смесени и противоречиви сигнали на мъжете, което хем ги вбесява, хем ги привлича. Какво да се прави – човешка природа! Онова, което те дразни, предизвиква силно вниманието ти. 

И все пак, ако искате да избегнете честите сблъсъци с гаджето си, вижте кои черти от женската природа дразнят много мъжете. 

Подвеждащи SMS игрички 

Жените си падат по това да отговорят след един час на поканата за кафе, която са получили. Играта на котка и мишка може и да е забавна и да е част от проверката на това колко държи на вас, но внимавайте! 

Мъжете мразят да ги разиграват, особено по този начин. 

Още повече мразят, ако им изпращате двусмислени SMS-и. Това би ги накарало да се огледат наоколо и да потърсят нещо друго. 

Флиртуване само за внимание 

Някои жени погрешно вярват, че флиртуването с мъжете е добра идея. Опитвате се да накарате гаджето си да ревнува? Или пък искате само да привлечете малко внимание към себе си, за да се почувствате харесвана? 

Грешна стратегия. Да привлечеш умишлено мъжкото внимание и след това да го отблъснеш, правейки се на приятно разсеяна. Подвеждащите флиртове могат да изпратят крайно погрешни сигнали на човека отсреща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase