Снимка: photl.com
fallback

Съжителството под един покрив с партньора е крачка, към която всяка двойка би трябвало да се насочи преди сключването на брак или плановете за бебе. Вижте защо. 

По-лесно е да приготвите вкусна храна за двама, отколкото само за себе си. Също така не забравяйте, че ако партньорът ви е кулинар, често ще ви прави апетитни кулинарни изненади. 

Ако живеете под един покрив, но в квартира, ще отделяте по-малко средства за наем и консумативи.

Предимството на това да живеете на семейни начала с половинката е, че може да научите интересни интимни подробности един за друг, които иначе трудно бихте разбрали. 

Съвместното съжителство е един тест за това дали имате добри перспективи да продължите заедно. Това е времето, в което виждате голяма част от добрите и лошите навици на партньора, пред вас изникват ситуации, които ви помагат да разберете колко отдадени и съпричастни сте един към друг и т. н. 

Искате да прекарвате повече време заедно, но работата и страничните ви ангажименти понякога отнемат от времето за вечерни срещи. Е, когато живеете с половинката, тази пречка отпада. 

„У нас или у вас?“

Често задаван въпрос между влюбени, които не живеят заедно. 

Общото съжителство автоматично премахва този въпрос. Обичате ли романтичните вечери с любимия? Още една добра причина да заживеете заедно, защото ще имате много такива вечери. 

Добрата комуникация е от съществено значение за връзката между двама влюбени. Тя ще ви предостави възможността да разговаряте дълго и на разнообразни теми с любимия. Така не само ще научите много повече за партньора си, но и ще имате възможността да изгладите недоразуменията, да споделяте вашите ежедневни преживявания, страхове, желания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 20 (Стара мома)

преди 9 години

Сигурно си права.В нашата фамилия имахме една много възрастна леля. Бях още дете в началните класове, но помня как тя, на базата на житейския си опит, разсъждаваше относно брака. Изреждаше какви удоволствия губи човек, когато се обвърже със съпруг(а) - поставяше на първо място възможността да разполагаш с времето си. Не пропускаше да отбележи, че е добре човек да има деца, но добавяше и колко нерви ще изхаби по тях.Накрая правеше заключение:"Човек се жени за старини, тогава е трудно да си сам"

19

===

преди 9 години

23, по-лошото от целулита на баджаците и на *** в една жена е целулитът в мозъка на едно същество, което се е възприело за мъж. Там оправия няма. Нещо ми биеш на такова....

18

===

преди 9 години

Простете, ама не разбрах, може ли, докато сме под един покрив с любимия, да си викам фак приятелчетата, за разнообразие, да не ги набутвам за хотели или да не ги притеснявам в техните квартирки и апартаментчета? тъкмо ще е по-изгодно. Любимият дали би имал нещо против? Що пък да има?

fallback