Снимка: Outnow.ch
fallback
Много двойки се обичат, но връзката им не е толкова силна и здрава. Това може да се дължи на липсата на уважение между партньорите. За да го заслужите, трябва преди това да го покажете.

Ето и как:

Намерете обща основа

Обменяйте идеи, мнения, доверявайте се на преценката на другия и му помагайте, когато той ви моли за това. Дискутирането на различни теми сплотява двойката и помага за изграждането на доверие.

Не свеждайте първи глава

Ако се съгласявате с всичко, което той иска, няма как да спечелите уважението му. Бъдете готови да дебатирате и да настоявате на своето, когато вярвате, че сте прави и е за доброто и на двама ви.

Имайте свои интереси и приятели

Никой не иска половинката му да е лепната за него и да няма собствен живот. Вие сте в пъти по-интересна и забавна, ако правите различни неща и се срещате с различни хора. Все пак трябва да има какво да споделите, нали?

Дайте му пространство

Често двойките се карат заради това, че жената постоянно изисква вниманието и времето му. Любимият ви има нужда от свобода, дайте му я, а не го задушавайте, защото бързо ще ви напусне.

Останалата част от статията прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

===

преди 9 години

прочетох и не отговорих до сега, защото няма смисъл, абсолютно никакъв, да се обяснявам каква съм и що съм на непознати хора, които са си въобразили, че търся внимание, че се наливам с алкохол, че съм сама и наранена. Нито търся внимание, нито пия, нито страдам или имам каквито и да е емоции свързани със собственото си присъствие или нечие друго, нито нося рани. Вече го написах, но както ти е удобно. През прапрапрабабината ми е дето е раждала хайдути...сега няма мъже. има хай *

20

===

преди 9 години

"Тази вечер не си писала, че алкохола иска да спи"Не съм писала подобно нещо. Ако споделяш в коментарите си тук някакви твои изживявания и се опитваш да ми ги набуташ на мен, просто няма как да се получи. Помня като слон. Много и не забравям. Така че, хайде, ако обичаш да спреш да си фантазираш какво съм писала или да прекратиш гнусотийката да си измисляш, че чужди реплики са МОИ. Предполагам ме разбра идеално. Не искам да повтарям, че се дразня от слаби писачи....драскачи.

19

===

преди 9 години

хахахха, те дедовците им са вкарвали повече от внучетата! Чат ли си какво пиша? Не могат да вкарат нищо майна............ Няма нищо за вкарване! Какво вкарване бе, те се посират още преди да се приближат, камо ли да го вдигнат...точещи лиги недорасляци!хахахах. Та какво за дедовия му, дето е бил причина за срама, че се е родил такива достойни насредници мъже, дето не могат да вкарат!хахахах

fallback