Снимка: outnow.ch
fallback

В днешно време жените от големите градове са склонни да подценяват мъжете, които са родени на село или в някой малък град. Повечето дами се опитват да си намерят богато градско момче, за да го направят свое гадже и дори съпруг. Истината е, че мъжете от провинцията могат също да бъдат много интересни и забавни и дори да предложат нещо повече.

Вижте няколко неоспорими причини защо ще извадите късмет, ако се влюбите в момче от провинцията:

1. Тези мъже са с позитивна нагласа

Момчетата, родени на село, никога не са нещастни или негативно настроени към света. Те са забавни и позитивни и умеят да се наслаждават на всяка една минута от живота си. Освен това те не са сноби, а всички знаем, че снобите сами си измислят купища изисквания и очаквания, според които живеят.

2. Мъжете, израснали на село, по-често са мъжкари

Момчета от село са смели и мъжествени. Те не се страхуват от упоритата работа, могат да цепят дърва и изобщо тежкият физически труд не им е чужд, което пък значи, че имат минимум големи бицепси. Те не си губят времето в сърфиране в интернет, а по-скоро прекарват времето си на открито.

3. Такъв мъж ще се държи с вас като с принцеса

Ако вие сте градско момиче, което си е паднало по момче от село, то това момче наистина ще ви гледа с респект, сякаш сте божество. Този мъж ще се опитва да се погрижи за всички ваши нужди, без да мрънка или да очаква нещо в замяна.

4. Този мъж ще е старомоден

Има нещо хубаво в старомодните мъже. Те уважават традициите, имат по-висок морал от модерните господа и като цяло имат добра ценностна система.
 

Още по темата можете да чететв в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Кирил Софийски

преди 9 години

Е да де, ама си селяни ! Така че сте голяма патица ако се влюбите в *** ! Нали знаете -Селянеина винаги може да се махне от селото си , но селото от него никога ! Пример -хаилаифа в София и парламента ! Погледнете ги само днешните "бизнесмени " !

30

31 до 32

преди 9 години

Ако питаш мен, в централната част на София съм. И макар че имам късмета да мога да виждам планината Витоша от балкона и от един от прозорците, от всички други прозорци виждам само фасадите на съседните кооперации на десетина метра от нашата.Затова текстът на статията ми прозвуча така романтично. :)

29

несведущ

преди 9 години

Бе, да не би да си в някое софийско или варненско предградие!?

fallback