Снимка: freeimages.com
fallback

Само преди дни настъпи годината на дървената овца/коза според китайския календар. Друг интересен зодиак, към който обръщаме внимание, е този на индианците. 

В много индиански култури се вярва, че от момента на раждането за всеки от нас има определено животно. Вижте кое е вашето и кои са слабите и силните ви страни. 

Видра: 20 януари – 18 февруари 

Видрите са странни като личности. Често биват възприемани като нетрадиционни. В работата си следват тактики, които са трудно разбираеми за останалите, но които са и доста ефективни. Видрите възприемат нещата около себе си по необичаен начин. 

Въпреки това притежават брилянтно въображение и интелигентност, проницателност и много добра интуиция. Когато се намират в благоприятна за тях среда, те са чувствителни, смели и честни. Но когато са застрашени, стават безскрупулни, похотливи, непокорни. 

Вълк: 19 февруари – 20 март 

Според индианците Вълкът е дълбоко емоционален и съсредоточен върху любовта знак не само физически, но и философски. Има нужда от свобода, страстен е, нежен и дълбоко привързан. Когато бива поставен в среда, която е неблагоприятна за него, той става своеволен, отмъстителен и действа като единак. 

Сокол: 21 март – 19 април 

Соколите са родени лидери и винаги взимат ясни решения в ситуациите, в които попадат. За хората родени под знака на Сокола може да се каже, че те коват желязото, докато е горещо. Винаги са устойчиви и винаги поемат инициативата. Добри са в екипната работа, екипните спортове. 

Имат самочувствие и това винаги си личи. Понякога може да бъдат груби, нетърпеливи и прекалено чувствителни, но от друга страна винаги намират начин да поддържат огъня във взаимоотношенията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

Не ни стигат глупостите в традиционните хороскопи, че сега и индиански. Ми дай нещо и от маите, инките и т.н. Да имаме да си четем нечии измишльотини. Между другото, според тоя хороскоп съм видра, достатъчно необичайно ли възприемам статията?

1

пустинна лисица

преди 9 години

Михаела, върни се към сериозната тематика и дай нещо за секса! Мани ги тия видри и соколи.

fallback