Снимка: freeimages.com

Последната седмица на февруари ще бъде спокойна в сектора на любовта. Голяма част от зодиакалните знаци ще заздравят връзките си или ще успеят да разрешат някои проблеми. Ето какво показва звездната карта. 

Овен 

Вие сте в завидна позиция, когато става дума за любов. Венера и Марс продължават да се движат през вашия знак и това ще донесе повече стабилност в любовния ви живот. Ако все още търсите сродна душа, използвайте чара си, защото през тази седмица ще бъдете неустоими. 

Телец 

Вашата вяра в любовта ще бъде непоклатима тази седмица. Дори и да не сте намерили половинката си, знаете, че той е някъде там и приближава към вас. За обвързаните Телци седмицата предлага съвместимост в любовния живот. Моментът е подходящ за по-дълбоки разговори с любимия човек, които ще ви свържат още по-силно един с друг.

Близнаци 

Социалният живот при Близнаците значително се подобрява и това ще се усети и в любовния им живот. За обвързаните периодът е подходящ за повече пътувания, посещаване на курсове, семинари и групови занимания с любимия. 

Това ще ви помогне да се преоткриете един друг, а с това и любовта ви. Не забравяйте да разнообразите и сексуалния живот. За тези необвързани Близнаци, които в периметъра си имат някой, който е привлякъл вниманието им, нека действат напред, но не с агресия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase