Снимка: outnow.ch

Мъжете са пълни с изненади и това не прави изключение дори в спалнята. Няма как да знаете какво си мисли във всеки един момент, но за да не се учудите от някоя негова непредвидена реакция, имайте следното предвид:

Той се страхува да не се представи зле в леглото

Мъжете са под силно напрежение дали ще задоволят изискванията ви като любовници. Това може да ги направи доста изнервени и чувствителни. Ако сексът не е добър, има вероятност дори да обвини вас, за да спаси егото си. В никакъв случай не му се смейте, не го обиждайте и не го атакувайте пряко и веднага, ако не отговори на очакванията ви в секса.

Мъжете се нуждаят от признание за сексуалните си умения

Най-големият подарък, който може да му направите, е да го похвалите колко добър любовник е. Не се шокирайте, ако дори сам си изпроси комплимент. Необходим му е! Ако не го окуражавате по време на самия акт и не му говорите мило, може да провалите цялото удоволствие в леглото.

Мъжете мразят да чакат прекалено дълго

Някои жени използват секса като наказание, други, за да повишат желанието към себе си. И все пак забравете за глупавите правила – „Ще чакам 6 месеца и тогава ще правим секс!“. Ако искате наистина да имате връзка с този човек, не го дръжте в напрежение дълго, няма да ви чака.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase