Снимка: outnow.ch

Когато става дума за атрактивни качества при жените, всеки мъж може да предложи различен списък. Законите на привличането понякога са доста сложни и многопластови.

Когато става въпрос за определяне на това дали една жена е привлекателна, първото, което се гледа в нея, е външният ѝ вид. Много от жените със сигурност чувстват натиск да изпъкват до половинката си, а не хората да се питат: „Как този хубав мъж се е хванал с тази обикновена жена?“

Но визията не е всичко. Много представители на силния пол се влюбват в обикновени момичета, които обаче имат куп други качества, които са в категорията „атрактивни“.

А ето и 7-те най-недооценени дамски качества, които много мъже пренебрегват в началото, но впоследствие разбират, че те имат голяма стойност:

1. Жена, която да може внимателно да изслушва

Мъжете не обичат жени, които говорят като латерни и обикновено се интересуват само от своите си неща и дела. Те искат приятелка/жена, която да има поне желанието да влезе в положението на партньора си, да му задава въпроси и да се опитва да разбере позицията му във всяка една ситуация.

2. Жена, която да притежава грация

Красотата не се крие само в чертите и фигурата на една жена, а най-вече в нейното излъчване и поведение. Ако тя не е фина и елегантна, ако не притежава такт и грация, а се държи грубо, нахално, нескопосано и т. н., тя някак не прилича на дама и мъжете започват да я намират за отблъскваща.

3. Жена, която умее да съчувства

Състраданието е благодат. Всеки мъж има нужда от жена, която да може да отвори сетивата и сърцето си за неговите нужди, чувства и емоции. Жените, които имат големи сърца, обикновено влизат в графата много атрактивни.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase