Снимка: Outnow.ch

 В най-романтичния месец всичко около нас е розово, красиво и необикновено. Свещи, подаръци, романтична музика... и филми. Романтичните ленти, които може да гледаме до безкрай и да вярваме в лъжите, които се опитват да ни предадат.

Колко пъти сте виждали в себе си някоя от героините на „Сексът и градът“ и колко пъти повярвахте, че някъде там ви чака един тузар? 

А може би бяхте Бриджит Джоунс, която среща любовта по необикновен начин. Стига! Никога няма да се откажем от романтичните филми, но трябва да се откажем от лъжата в тях. Вижте 5 любими филма за любовта и техните лъжи. 

„Хубава жена“ 

Лъжата: Изчакайте принца, идеалния мъж, който ще ви спаси. Имало едно време една красива жена с руса перука, която криеше красивите й коси, в голям град, в който късметът я прегърна. Тогава тя срещна него – принца и всичко се разви като в приказка. 

Истината: Спасете се сама! Няма принцове на бели коне, няма идеални мъже, но има истински мъже. Ако имате късмета да срещнете мъжа, за когото мечтаете, и той да се влюби във вас, ще бъдете щастливи. Но не чакайте.
Животът понякога забавя положителни събития или провокира сами да ги открием. Затова прегърнете всеки един ден с усмивка, възползвайте се от възможностите, които ви предлага. Когато най-малко очаквате, любовта ще ви покори. 

„Тетрадката“ 

Лъжата: Истинският мъж ще те чака, докато ти целуваш друг. 

Истината: Ако обичаш някого, бъди лоялен! Нереалистично и егоистично е да очакваш някой да пази любовта си към теб, докато ти се забавляваш. Любовта се печели трудно и се губи за миг. Не позволявайте на гордостта да застане на пътя на истинската любов и не забравяйте за лоялността към партньора.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase