Снимка: outnow.ch
fallback

След всяка раздяла или развод между партньорите остава нещо недоизказано. Именно за това повечето наранени хора започват да си фантазират какво е трябвало да кажат на човека, който е разбил сърцето им.

Разбира се, това често си остава една фантазия и малцина дръзват да се свържат с бившия си, за да му кажат наистина какво мислят за него.

Ако обаче можеха, те щяха да кажат на екс половинката си следните 15 неща:

1. "Прощавам ти, че се опита да смажеш духа ми. Знам, че просто си се чувствал зле за себе си в този момент и за това си си го изкарвал на мен."

2. "Всъщност научих много неща от нашата връзка и от теб самия. За съжаление повечето неща, които научих, ще си останат мой лош опит, от който се надявам да се поуча."

3. "Връзката ни беше нещо страхотно в живота ми, но сега ми е много по-добре. Известно време след раздялата ни бяха самотна, но сега наистина съм щастлива. Чак сега с новия си любим разбрах какво е близост! Трябваше да се разделим няколко години по-рано!"

4. "Най-накрая разбрах какво е хубав секс. Добре, че се разделихме!"
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

===

преди 9 години

81, нещо важно и сериозно.Не те познавам. Не знам какъв си. Не знам каква си. Не знам какво те е накарало да напишеш точно това изречение: "А приживе те закле и долу за мъртвите свещ си запали за теб.", но ако е нещо, което ти си направил/а за НЯКОГО, който и да е той или знаеш, че някой прави подобни неща за друг човек, моли се много. За теб, за него и за всичко що ще се пръкне от теб или от тези мизерни ***, които правят подобни врътки!!! МНОГО се моли. Много!

38

Анонимен

преди 9 години

Не можеш да имаш тяхната сила!Разбери го това нещо и нека душата ти приеме примирието за това.Засилваш обичта и любовта им помебду им всеки път когато се опитваш да изкривиш действителността,през призмата на твоя поглед .И да нарани до смърт в болка за да си го върнеш.Но,те са сила,която ти нямаш и няма как да ти се даде.Нямаш смелост!!!

37

Анонимен

преди 9 години

Вменяваш на две влюбени сърца,че грешат с любовта си.Грешник си! Грешните страдат с душата си и плачат сами.Унижаваш.Безсилието ти граничи с унижение към тези на които си ядосан.Няма да ги спреш да се желаят и Обичат.Дори да ги обезличиш от майката Земя.Разбираш ли господин Ниско самочувствие,жалък си?И всеки път ще ставша все по жалък защото тяка засилваш ефекта между тях.Те се желаят и Обичат повече.Заклеват те! А ти реви и дерзай умирай в ярост и презрение.Самоунищожи се.Никой не го е грижа.

fallback