Снимка: Outnow.ch
fallback

Чудите ли се дали сте попаднали на идеалния за вас мъж? Ако имате съмнения, вероятно имате нужда и от разяснения. За по-ненаблюдателните дами, а и за тези, които имат нужда от уверение, че са на прав път, представяме няколко абсолютни знака, че сте открили идеалния! 

Секс стилът ви си пасва 

Ако харесвате някого страшно много, привлечени сте от усмивката, забавните истории, обаянието, чара му, но накрая се окаже, че в леглото сте на два различни бряга, това би било истинска катастрофа. 

Различията в предпочитанията за секса рано или късно ще се окажат проблем. Ако двама души не се допълват взаимно, не харесват едни и същи интимни преживявания, тогава те трудно биха могли да си доставят максимално удоволствие един на друг. 

Нямате нужда да се преструвате 

За да не обидим партньора си, а и поради куп други причини, понякога сме склонни да се преструваме, че изпитваме оргазъм. Симулирането е тема, която винаги е предизвиквала и ще предизвиква редица спорове. 

Но ако със сегашния ви партньор не ви се е налагало да се преструвате, тогава няма нужда да се замисляте дали си пасвате – определено отговорът е да!

Повече по темата може да прочетете  в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Безкрайна тема

преди 9 години

Тук е пълно с жени мъжемразки. Според мен мъжете са такива, каквито са и жените. Много е трудно да се намери подходяща жена, както и подходящ мъж. Масово жените клюкарят мъжете кой какъв *** или селянин бил, колко пиел, как нямало истински мъже, понеже неистинските изкарвали по-малко пари от нежните си половинки и затова те ги зарязват заради истинските мъже, които масово си изкарват парите от сивата икономика. Същевременно всяка трета 18 годишна пикла вече практикува най-старата професия...

33

ааааааааа

преди 9 години

да -идеален е ,вече е на 43 ,а още живее с майка си и баща си ,стиснат е ,разведен разбира се и се къпе само в събота -НАПРАВО Е ИДЕАЛЕН...

32

Байко

преди 9 години

С нетърпение очаквам поредната статия от Михаелчето. Като например "Дълбочина на аналното проникване - настояще, бъдеще и перспективи".

fallback