Снимка: outnow.ch
fallback

Ние, съвременните хора, живеем в забързан свят и все се състезаваме с времето.

Ставаме и все по-нетърпеливи, искаме всичко да ни се случи веднага. Такива започват да стават и очакванията ни за любовта. Все повече млади хора действат импулсивно и прибързано спрямо другия пол и считат, че любовта от пръв поглед е повече от перфектна.

Но тя не е и затова не трябва да бързате да се обвързвате сериозно с човек, когото не познавате добре.

Ето и защо това е така:

1. Не разполагате с време да тествате характерите си.

Ако наскоро сте се впуснали в нова връзка и вече виждате бъдещето си с този човек, то вие сте на прага да направите голяма грешка. Не бързайте да се сгодявате или сключвате брак с човек, когото не сте опознали достатъчно добре. Семейство се гради с партньор, чиито вътрешни качества наистина цените. Лесно е да се оставите външният вид на този човек да ви омагьоса, но имайте предвид, че след време ще спрете да забелязвате „фасадата му“ и ако той не ви допада като човек, нещата между вас няма да се получат.

2. Завладени сте от емоции, които могат да ви подведат.

Влюбването от пръв поглед е по-скоро прилив на силно физическо привличане. Ако летите на крилете на щастието покрай новия си любим, оставете се по-дълго на тези прекрасни емоции, преди да се решите на някакви по-сериозни действия. Изчакайте известно време здравият ви разум да се възвърне и едва тогава взимайте решения за бъдещето си с този човек. Иначе рискувате да вземете погрешно решение, базирано на емоции, а не на логика.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

===

преди 9 години

54, не е задължително да е било взаимна любов. Съвсем практически и в 99.98 процента от случаите да е било огромно разочарование, тъга, негативна емоция от тогава, преди, която сега, в настоящето се е маскирала като любов, за да може тези емоции да се развихрят и блеснат с пълна сила. Разочарованието, тъгата и унижението. Времето го доказва идеално. За другите 0.02 процента правят филми за заблуда, че това е същия случай като на 99.98 процента. Блаженни са ...амсалаците.

30

Анонимен

преди 9 години

Пръв,последен...,това никой не знае.Моята сестра е Рак,аз съм и брат Скорпуон тя ок но този кak рвнувА ¡!!!?0

29

Анонимен

преди 9 години

!Еха.., дай боже всеки му ,такава сестра!Винаги съм знаела,че сестри обожават братята си,при всякави обстоятелства.Но,такава сестра,така да Обича и Обожава брат си за първи път ми се случва

fallback