Адам Лавин; Снимка: Out
fallback

В живота ви се е появил мъж със зодия Риби? Вероятно се питате какво трябва да очаквате от него. Разбира се, хората не бива да бъдат съдени само по техния зодиакален знак, но едва ли някой може да отрече, че зодията играе важна роля във формирането на характера на всеки човек.

На първо място, от Рибите трябва да очаквате милосърдие, адаптивност, умение да приемат позицията на другия, както и развита фантазия. По отношение на отрицателните характеристики бъдете готови за свръхчувствителност, нерешителност, мързел и понякога склонност за самосъжаление.

Трябва да знаете, че личността на Рибите трудно може да бъде формулирана. Мъжът с тази зодия е мистериозен и неуловим. Той се повлиява от заобикалящата го среда, както и е много състрадателен. По тази причина представителите на зодията са по-склонни да чувстват болката на хората около себе си.

Друго характерно за Рибите е, че когато човек от този зодиакален знак е щастлив, на него му личи много. Обратното също е вярно – ако мъж Риби се чувства тъжен, той дори може да изпадне в голяма депресия. Ето и нещо интересно – представителите на тази зодия имат интуитивни и психически способности повече от всички други зодиакални знаци.

Мъжете Риби се страхуват от отхвърлянето и се опитват да се отнасят с хората така, както биха желали да се отнасят с тях. Често не могат да отказват от страх да не наранят чуждите чувства. Рибите обичат да бъдат с хора, които отключват техните емоции, защото самите те са много емоционални и имат нужда да го показват.

Любовни отношения с мъж Риби:

Той е изключително добър, романтичен и чувствителен. Така че, ако сте от жените, които искат да имат достатъчно чувствителен мъж до себе си, Рибите определено са добър избор. Проблемът при повечето представители на тази зодия е, че имат нереална представа за любовта. Парадоксално, но мъжът Риби се нуждае от жена, която да го държи здраво стъпил на земята, а не романтичка като него. Добре е дори половинката на мъжа с тази зодия да може да доминира, но умело. Рибите имат нужда да получават чувствителност, щедрост и състрадание.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Саша

преди 7 години

Това е може би най-сексуалната зодия. Мъжете рибите са умни,височки,с много големи п*ниси.Значи пригответе се за много здрав секс.Голяма фурия в леглото,ще поиска всичко и ще си го вземе.Дупе да ви е яко. Не обичат да им отказват това-онова,просто ще се разсърдят и ще се обърнат.Ако искате да задържите такъв човек до себе си,трябва да сте с тази нагласа,да бъдете леко к*рва в леглото.Те обичат това. Нямат задръжки,малко извратени са.Харесват по-опитни партньорки.Ще ви разпорят по всички дупки.

26

Анонимен

преди 9 години

Само да не е ревнив,като някой Скорпион.Като чета не е толко лош.Дори е готин.Ще си го нося ,през рамо.

25

варвайте ми на 100%

преди 9 години

за написаното в коментар 25 ("Възпитан и отговорен е").Имах гадже "Риби", три години бяхме заедно.Беше и хубав на всичко отгоре.Разделих се с него, защото беше ясно, че е крайно време да пораснем, а той предпочиташе да си живее като тийнейджър, дори след като взе диплома и стана инженер. Не обвинявам майка му - тя искаше да се оженим, искаше внуци. И той нямаше нищо против, но само щом майката му повиши тон (и то с право), отива уж в кухнята, а всъщност бяга от апартамента. И мързелив, мързелив

fallback